Варненски свободен университет "Черноризец Храбър"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 26 резултата

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 642
П/641/642/Е 74
П/64/Ф 32
Каталог "Книги" | Книги
Культура ресторанного сервиса
Учебное пособие (2009)
П/641/642/Х-25
Каталог "Книги" | Книги
Декоративно сервиране
Над 50 класически и оригинални идеи за всякакъв случай (2008)
П/641/642/Б 25
Каталог "Книги" | Книги
Спектакъл на масата
(2007)
П/64/К 92
Каталог "Книги" | Книги
Банкети, приеми, кетъринг
Технология на обслужването (2007)
П/641/642/С 67
Каталог "Книги" | Книги
Сервиране
(2005)
П/66/И 83
Каталог "Книги" | Книги
Сомелиер
Професия на бъдещето (2005)
П/64/Х-23
Каталог "Книги" | Книги
Основы кейтеринга
Как организовать выездное обслуживание (2005)
П/641/642/А 52
Каталог "Книги" | Книги
Сервиране и барманство
[Учебник за професионалните училища] (2003)
П/64/П 32
Каталог "Книги" | Книги
Ресторантьорство
Икономика, организация, управление на общественото хранене : Учебник за техникумите по общ. хранене, за предприемачи, мениджъри, студенти, слушатели в бизнес унив. и школи и учащи в техникуми и колежи (1995)
Пейо Пеев
П/641/642/Х-15
Каталог "Книги" | Книги
Икономика и управление на производството и обслужването в общественото хранене и стопанския туризъм
[Учебник] : Ч. 1 - (1991)
Ч. 1
Христо Хаджиниколов; Енчо Костов
П/64/К 92
Каталог "Книги" | Книги
Коктейл бар
Технология на обслужване в бара (2012)
П/338.48/Т 64
Каталог "Книги" | Книги
Ресторантьорство
(2010)
П/641/642/Р 70
Каталог "Книги" | Книги
Краят на храната
(2009)
П/641/642/Х-48
Каталог "Книги" | Книги
Хигиенни изисквания при производство и търговия с храни
Наредба № 5 за хигиена на храните. Наредба № 36 за специфичните изисквания при производство, транспортиране и пускане на пазара на суровини и храни от животински произход. В сила от 01.09.2006 г. (2006)
П/641/642/Ч 46
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарен туризъм
VIP-академично ресторантьорство : Т. 1- (2006)
Т. 1.
П/641/642/Ч 46
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарен туризъм
VIP-академично ресторантьорство : Т. 1- (2006)
Т. 2.
П/641/642/Ч 46
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарна енциклопедия
Специализиран английски разговорник. Рецептурник. Рецепти; Сервиране; Ресторанти; За кулинарната школа и училищата по туризъм (2004)