Варненски свободен университет "Черноризец Храбър"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 13 резултата

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 641.5
П/64/С 44
Каталог "Книги" | Книги
Гравиране на плодове и зеленчуци
(2009)
Веселина Славчева
П/641/642/С 67
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
Учебник за проф. гимназии (2011)
Кремена Никовска; Стамен Стамов
Рц А 362
Каталог "CD" | Компакт диск
Кулинарная энциклопедия Кирилла и Мефодия
[DVD] (2006)
П/641/642/И 22
Каталог "Книги" | Книги
Видрица или 77 рецепти от циганската кухня
(2007)
Евгения Иванова; Велчо Кръстев
С/6/Т 60
Каталог "Книги" | Книги
Световна кулинарна енциклопедия
13 000 статии, 6 000 рецепти от 120 страни, 1 000 практични съвета, над 550 илюстрации (2007)
Иво Тицин
С/6/Н 17
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарен речник на шест езика
Комуникация в ресторанта и в кухнята. Български, немски, френски, английски, италиански, испански (2007)
Елизабет Найгер
П/641/642/С 51
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
За техникумите по общ. хранене (2002)
Ч.2.
Георги Сомов; Стамен Стамов; Недялка Краевска
П/641/642/С 51
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
За техникумите по общ. хранене (2002)
Ч.1.
Георги Сомов; Стамен Стамов; Недялка Краевска
П/66/S 61
Каталог "Книги" | Книги
Wine with Food
(1996)
Joanna Simon
П/641/642/С 51
Каталог "Книги" | Книги
Ръководство за практически занятия по технология на кулинарната продукция
[За техникумите и СПТУ по обществено хранене за I и II курс] (1994)
Георги Сомов; Любомир Илиев; Тодорка Моргова
П/641/642/E 54
Каталог "Книги" | Книги
Encyclopedie Culinaire Quillet
(1967)
П/641/642/Х-79
П/641/642/С 51
Каталог "Книги" | Книги
Организация и функциониране на кухнята и ресторанта
[Учебник за учениците от техникумите по обществено хранене] (2000)
Георги Сомов; Любомир Илиев