Варненски свободен университет "Черноризец Храбър"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 10 резултата.

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 641/642
П/641/642/Р 70
Каталог "Книги" | Книги
Краят на храната
(2009)
Пол Робъртс
П/641/642/Х-79
П/64/К 92
Каталог "Книги" | Книги
Коктейл бар
Технология на обслужване в бара (2012)
Атанаска Кръстева
П/641/642/Х-48
Каталог "Книги" | Книги
Хигиенни изисквания при производство и търговия с храни
Наредба № 5 за хигиена на храните. Наредба № 36 за специфичните изисквания при производство, транспортиране и пускане на пазара на суровини и храни от животински произход. В сила от 01.09.2006 г. (2006)
П/641/642/Ч 46
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарен туризъм
VIP-академично ресторантьорство : Т. 1- (2006)
Т. 1.
Асен Фиданов Чаушев
П/641/642/Ч 46
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарен туризъм
VIP-академично ресторантьорство : Т. 1- (2006)
Т. 2.
Асен Фиданов Чаушев
П/641/642/Ч 46
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарна енциклопедия
Специализиран английски разговорник. Рецептурник. Рецепти; Сервиране; Ресторанти; За кулинарната школа и училищата по туризъм (2004)
Асен Фиданов Чаушев
П/641/642/Б 70
Каталог "Книги" | Книги
Хигиена на храненето и хранително законодателство
Учебник за проф. гимназии (2004)
Димитър Гергов Боцов
П/641/642/Б 70
Каталог "Книги" | Книги
Хигиена на храните и хранително законодателство
Учебник (2003)
Димитър Гергов Боцов
П/641/642/С 51
Каталог "Книги" | Книги
Организация и функциониране на кухнята и ресторанта
[Учебник за учениците от техникумите по обществено хранене] (2000)
Георги Тодоров Сомов; Любомир Миланов Илиев